tokka_logo_vaaka_100

Joulupukin luokse

Kelkalla tai autolla

Joulupukkia tapaamaan

Tokka Safarin tiimi kuljettaa sinut luokseni valintasi mukaan joko moottorikelkalla läpi lumisten metsien tai mukavasti minibussilla. Olen varannut kaikille riittävästi aikaa, jotta voimme vaihtaa kuulumiset ja jutella lahjatoiveistasi. Olen valjastanut porot valmiiksi, jotta pääset vierailullasi myös poroajelulle. Lisäksi pääset maistelemaan Joulumuorin leipomaa tuoretta pullaa lämpimän juoman kera. Se on muuten pyöreän vatsani salaisuus. Tervetuloa!

Joulupukkiohjelmat ovat päättyneet talvelle 2023-2024. Ilmoitamme somessa, kun avaamme varaukset talvisesongille 2024-2025. 

Kelkkasafari pukin luokse

Suuntaamme kelkat läpi lumenvalkoisten metsien ja soiden kohti vanhaa Joulupukin pirttiä. Perillä vaihdamme ajokit rekeen ja annamme porojen kuljettaa meitä hiljaisuudesta nauttien. Samalla ehtii vaikka miettimään lahjatoiveet, sillä ajelun jälkeen on aika tavata itse Joulupukki! Ennen lähtöä takaisin Leville nautimme vielä lämpimät juomat ja pullat. Lapset matkustavat lämmitetyssä reessä. Safarin pituus on noin 30 km.

Autolla pukin luokse

Matkusta Joulupukin luokse mukavasti lämpimällä minibussilla. Pukki odottaa sinua majassaan valmiina kuulemaan lahjatoiveesi ja viimeiset kuulumisesi. Pääset myös poroajelulle ja nautiskelemaan lämpimästä juomasta ja pullasta. Muista miettiä toiveesi valmiiksi, sillä pukki tekee vierailusi jälkeen muistiinpanoja.

Joulupukkiohjelmat

Kyllä, kaikkiin Joulupukkiohjelmiimme kuuluu lyhyt poroajelu (Joulupukin luokse moottorikelkoilla tai autokyydillä). 

Kyllä onnistuu. Lähetämme teille tarkemmat ohjeet sähköpostitse noin kaksi viikkoa ennen ohjelmaa. Ohjeissa kerromme miten toimitatte kirjeen ja pienen lahjan etukäteen. 

Valitettavasti Joulupukkiohjelmalle ovat varattavissa vain joulukuun alusta tammikuun ensimmäiselle viikolle saakka. Mikäli päätämme järjestää Joulupukkiohjelmia myös keväällä, ilmoitamme tästä sosiaalisen median kanavissamme. Muistathan seurata meitä Instagramissa ja Facebookissa! 

Tämä sopii mainiosti! Jos ette halua yhdistää kelkkaretkeä joulupukin tapaamiseen, voitte varata Joulusafarin autokyydillä. Päiviä ja aikoja on rajoitetusti, mutta otathan meihin yhteyttä jos haluat Joulusafarin päivälle, jota ei löydy kalenteristamme! 

Suosittelemme perheille