tokka_logo_vaaka_100

Huskyt ja porot

Parasta Lappia

Karvaiset kaverit

Voit kokea moottorikelkkasafarien yhteydessä ainutlaatuisia elämyksiä Lapin upeissa maisemissa porojen ja huskyjen kyydissä. Ohjelmien aikana pääset myös tutustumaan eläinten elämään ja arkeen, rapsuttelemaan koiria sekä syöttämään poroja niiden herkulla, jäkälällä. 

Porosafarit soveltuvat myös perheille! 

Kelkalla poroja syöttämään

Porotilalla pääsemme poroaitauksen sisälle tapaamaan ja syöttämään poroja. Opas kertoo poroista ja poronhoidosta. Täällä nappaat parhaat lähikuvat porojen kanssa. Nautimme lämpöiset juomat ja tuoreet pullat lämpimässä kodassa. Lopuksi ajamme kelkat iloisin mielin tokassa takaisin Levin sydämeen.

Perhe kelkalla poroajelulle

Tämä ohjelma sopii perheille. Starttaamme kelkat ja reen Tokan toimistolta ja suuntaamme keulat etelää kohti. Perillä odottaa poro jos toinenkin valmiina vetämään teidät unohtumattomalle matkalle läpi lumisten metsien ja jänkien. Poroajelu on 1 km pitkä. Valjakkoajelun jälkeen nautimme kuumat juomat ja pullat, jonka jälkeen ajelemme takaisin Leville.

Aikuisten kelkka- ja porosafari

Tämä ohjelma on aikuisille, pituusraja 130 cm. Starttaamme kelkat Tokan toimistolta ja suuntaamme keulat etelää kohti. Perillä odottaa poro jos toinenkin valmiina vetämään teidät unohtumattomalle matkalle läpi lumisten metsien ja jänkien. Poroajelu on 1 km pitkä. Valjakkoajelun jälkeen nautimme kuumat juomat ja pullat, jonka jälkeen ajelemme takaisin Leville.

Huskysafarille kelkalla

Ajamme moottorikelkoilla läpi lumisten maisemien, jossa perillä meitä odottaa huskylauma valmiina viemään unohtumattomalle matkalle. 5 km pitkällä huskysafarilla pääset ajamaan valjakkoa itse. Valjakkoajelun jälkeen nautimme kuumat juomat ja keksit, jonka jälkeen lähdemme kelkoilla takaisin kohti Leviä.

Oletko tutustunut jo suosituimpiin safareihimme?

Uudet Tokka huoneistot Levillä nyt varattavissa!