tokka_logo_vaaka_100

Hyvä tietää

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä askarruttaa?

Teimme koosteen asioista, joita asiakkaat kysyvät toistuvasti kelkkaretkiä suunnitellessaan. Toivottavasti näistä on apua miettiessäsi omaa safariasi tai kelkkavuokrausta. 

Jos et löydä täältä vastausta pulmaasi, ota yhteyttä niin me vastaamme. 

Yleiset kysymykset

Jos et löydä sopivaa safaria omiin aikatauluihin, ota meihin yhteyttä! Avaamme uusia lisälähtöjä aina tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan.

Meiltä onnistuu! Kaikki safarimme ovat räätälöitävissä toiveenne mukaan. Ota meihin yhteyttä ja rakennetaan teille oma kelkkasafari oheisohjelmineen.

Jo vain! Meille käy liikuntaeduista Smartum sekä ePassi. Näillä voit maksaa sekä moottorikelkan vuokrauksen että kelkkasafarin.

Moottorikelkan vuokraus

Kyllä; Moottorikelkan ajajan alaikäraja on 15 vuotta ja ajajalla tulee olla vähintään T-luokan ajokortti. Vuokraamme alaikäiselle kelkan huoltajan suostumuksella.

Vuokra ei sisällä polttoainetta. Kelkka vuokrataan ja palautetaan tankki täynnä. Vajaasta tankista veloitamme hinnaston mukaisen maksun.

Moottorikelkkavuokrauksiin ei ole mahdollista ostaa erillistä ”vakuutta”, joka vähentää omavastuun summaa. Omavastuun voi pienentää vain safarivarauksilla, joissa oppaamme ovat mukana.

Moottorikelkkasafarit

Voit ostaa omavastuuta pienentävän vakuuden online varauksen yhteydessä tai toimistoltamme ennen safarille lähtöä. Omavastuuvakuus on voimassa vain safareilla, joissa oppaamme ovat mukana, eikä se koske ollenkaan kelkkavuokrauksia. Jokainen kelkalla ajaja tarvitsee oman omavastuuvakuuden.

Turvallisuussyistä vain yli 130 cm pitkät lapset voivat istua matkustajina moottorikelkan kyydissä ajajan takana. Lapsen on kyettävä ylettymään astinlaudoille sekä pitämään kiinni kahvoista. Mikäli lapsi matkustaa ajajan takana kelkan kyydissä, hänelle on ostettava aikuisten lippu. 

Joulupukkiohjelmat

Kyllä, kaikkiin Joulupukkiohjelmiimme kuuluu lyhyt poroajelu (Joulupukin luokse moottorikelkoilla tai autokyydillä). 

Kyllä onnistuu. Lähetämme teille tarkemmat ohjeet sähköpostitse noin kaksi viikkoa ennen ohjelmaa. Ohjeissa kerromme miten toimitatte kirjeen ja pienen lahjan etukäteen. 

Valitettavasti Joulupukkiohjelmalle ovat varattavissa vain joulukuun alusta tammikuun ensimmäiselle viikolle saakka. Mikäli päätämme järjestää Joulupukkiohjelmia myös keväällä, ilmoitamme tästä sosiaalisen median kanavissamme. Muistathan seurata meitä Instagramissa ja Facebookissa! 

Tämä sopii mainiosti! Jos ette halua yhdistää kelkkaretkeä joulupukin tapaamiseen, voitte varata Joulusafarin autokyydillä. Päiviä ja aikoja on rajoitetusti, mutta otathan meihin yhteyttä jos haluat Joulusafarin päivälle, jota ei löydy kalenteristamme!