tokka_logo_vaaka_100

Muut kelkkasafarit

oheisohjelmineen

Unohtumattomia elämyksiä

Ohjelmallisilla moottorikelkkasafareilla pääset yhdistämään kelkkailun muihin elämyksiin, jolloin molemmat tuntuvat paremmilta ja kokemuksesta tulee kokonaisvaltaisempi. Voit antaa lapsille oman kelkkailuhetken, lähteä ihastelemaan revontulia tai Lainio SnowVillagen upeita jääveistoksia, kokeilemaan pilkkionneasi tai varmasti maistuvalle lappilaiselle lounaalle Hanhipirtin erämaakämpälle.

Kelkkasafari perheille

Perhesafarilla lapset pääsevät kokeilemaan kelkkailua lasten kelkoilla rajatulla alueella. Ajamme Levitunturin ympäristössä, ja matkan puolivälissä pysähdymme alueelle, jossa lapset voivat kokea kelkkailun tuoman vauhdin ja jännityksen. Lopuksi nautimme lämpimät juomat ja keksit.
 

Revontuliseikkailu perheille

Tämä revontuliseikkailu sopii myös perheille! Lähdemme metsästämään revontulia pimeään luontoon, missä paistamme makkarat ja kuumat mehut räiskyvän nuotion ääressä. Jos taivaan tulet eivät näyttäydy, ihastelemme tähtitaivasta ja laskemme tähdenlentoja. Safarin pituus on noin 30 km.

Revontulijahti kelkkaillen aikuisille

Aikuisten revontuliseikkailussa (pituusraja 130cm) lähdemme metsästämään revontulia pimeään luontoon, missä paistamme makkarat ja kuumat mehut räiskyvän nuotion ääressä. Jos taivaan tulet eivät näyttäydy, ihastelemme tähtitaivasta ja laskemme tähdenlentoja. Safarin pituus on noin 30 km.

Kelkalla pilkille

Otamme Leviltä suunnan läpi lumisten metsien kohti kalaisaa erälampea. Perillä narraamme eväkkäitä, paistamme makkaraa ja hörpimme nokipannukahvit tai kuumat mehut tulen äärellä. Jos Ahti suo antejaan, suuntaamme saaliiden kanssa takaisin Leville. Lisämaksusta saatavilla myös erilaisia lounasvaihtoehtoja. Safarin pituus on noin 25 km.

Kätkätunturin kierto ja lounas erämaakämpällä

Lähdemme kiertämään Kätkätunturia suuntana vanha Hanhipirtin erämaakämppä. Siellä syömme maukkaan lounaan, jonka jälkeen jatkamme matkaa Kätkätunturin pohjoispuolta takaisin Leville. Safarin pituus on noin 45 km ja se sopii myös perheille!

Pilkille kansallispuiston äärelle

Lähdemme narraamaan kalasaalista antoisalle Jerisjärvelle Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kupeeseen. Suuntaamme autokuljetuksella kohti kansallispuistoa ja jatkamme kelkoilla ja reellä kohti parhaimpia kalapaikkoja, joissa koemme verkot ja pilkimme. Välillä paistamme poromakkarat tai itse pyytämäämme saalista. Lopuksi voimme jatkaa pilkkimistä tai lähteä kiertoajelulle katsomaan saamelaisten vanhaa uhri- ja hautasaarta, Haltianlettoa tai Keimiöniemen kalapirttejä.

Kelkalla SnowVillagen lumilinnaan

Lainio SnowVillagen upeat lumi- ja jääveistokset saavat haukkomaan henkeä. Miten joku voikin tehdä noin upeaa taidetta vedestä sen eri olomuodoissa? Ja se kaikki sulaa vielä pois keväällä! Sääli, mutta sen ansiosta saamme ihastella seuraavana vuonna uusia teoksia. Hyisen taide-elämyksen jälkeen nautimme maistuvan lounaan, jotta jaksamme taittaa matkan takaisin Leville.

Näissä ohjelmissa ajetaan!

New Tokka Apartments in Levi now available to book!