Tasokkaat huoneistot Levillä

Tokka huoneistot

Tokka huoneistot sijaitsevat Levin keskustan tuntumassa, uudessa keväällä 2024 valmistuneessa huoneistorakennuksessa Postintiellä. Kaksi huoneistoa ovat toistensa peilikuvat ja varustukseltaan identtiset. Molemmat huoneistot sijaitsevat rakennuksen toisessa kerroksessa ja niihin on omat sisäänkäynnit älylukolla.

Tokka huoneistoon majoittuu mukavasti neljä henkeä. Toinen makuuhuone on vierekkäisillä vuoteilla ja toisessa makuuhuoneessa on erilliset vuoteet. Lisäksi työhuonesyvennyksessä on levitettävä nojatuoli, johon voi tehdä lisävuoteen viidennelle henkilölle. Oleskelun kruunaa huoneiston oma sauna.

Toiseen huoneistoon ovat myös hyvin käyttäytyvät lemmikit tervetulleita. Ilmoitathan meille varauksenteon yhteydessä mikäli lomailet lemmikin kanssa.

Huoneiston varaajalle Tokka Safariksen ohjatut retket -10% alennuksella! Saat alennuskoodin varausvahvistuksessa.

Huoneistot

Täysin varusteltu
keittiö

Huoneiston avokeittiöstä löydät kaiken tarvittavan huolettomaan lomailuun. Keittiövarustukseen kuuluu jääkaappi ja pakastelokero, uuni, induktioliesi, Moccamaster kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro ja ruoanlaittovälineet.

Astiastosta löydät kotimaista ja laadukasta Pentikin Saaga mallistoa, Hackmania ja Iittalaa.

Makuuhuoneet

Tilavat makuuhuoneet majoittavat mukavasti neljä henkeä. Toisessa makuuhuoneessa on vierekkäiset vuoteet ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. Molemmissa makuuhuoneissa on reilusti säilytystilaa.

Toisessa makuuhuoneessa ikkunan näkymät ovat mäntymetsään tai rauhalliselle peltoaukiolle. Erillisillä vuoteilla olevissa makuuhuoneissa ikkuna on rakennuksen sisäpihalle.

Kylpyhuonetilat ja sauna

Kylpyhuoneessa on suihku, wc ja käynti saunaan. Lisäksi kylpyhuoneesta löytyy lomailua helpottava kuivauskaappi ulkovaatteille.

Rentoudu saunan lempeissä löylyissä vauhdikkaan ulkoilupäivän jälkeen!

Työhuonesyvennys

Olohuoneen vieressä olevassa työhuonesyvennyksessä on työpöytä sekä lukunurkkaus. Nojatuolin voi levittää vuoteeksi, jolloin siitä saa yhden lisävuoteen viidennelle henkilölle.

Työhuonesyvennyksessä on maitolasi-liukuovet omaa rauhaa tuomaan.

Sisäänkäynti

Huoneiston ovessa on älylukko, jonka avaat henkilökohtaisella koodilla. Ei siis avaintenhakua tai murhetta avaimen käytöstä isommallakin seurueella!

Saapuessasi huoneistoon, eteisessä on sopivasti säilytys- ja kaappitilaa pitempääkin oleskelua varten. Kenkien laittoa jalkaan helpottaa myös istumataso.

Pohjapiirros on suuntaa antava.

Hinnat ja varausehdot

Ajalla marraskuun puoliväli – huhtikuun loppu hintaan sisältyy loppusiivous sekä liinavaatteet pedattuina enintään neljälle hengelle. Muina aikoina loppusiivous suoritetaan siivousohjeiden mukaisesti ja tuodaan omat liinavaatteet. Halutessasi voit tilata loppusiivouksen tai liinavaatteet lisämaksusta.

Viikkohinnat min. 7 vrk alkaen

Muut ajankohdat ilman loppusiivousta ja liinavaatteita 690 EUR / 7 vrk. Loppusiivous 100 EUR ja liinavaatesetti 25 EUR.

Varausehdot

Varaus vahvistetaan 10% ennakkomaksulla, joka on ei-hyvitettävä. Peruutuksen sattuessa ennakkomaksut pidätetään peruutuskuluna.

Loput lomasta maksetaan viimeistään 30 päivää ennen saapumista.

Varausmaksut maksetaan maksulinkillä, joka lähetetään varauskyselyn jälkeen sähköpostilla.

Varauksen peruutus tulee tehdä aina kirjallisesti.

Lue tarkemmat varausehdot:

Lähetä varauspyyntö

Lähetä lomakkeella varauspyyntö toivomastasi ajankohdasta. Varaus vahvistuu vasta, kun varausmaksu oleskelusta on maksettu. Varauspyyntö ei sido sinua vielä mihinkään.

New Tokka Apartments in Levi now available to book!