KELKKASAFARIT YRITYSPORUKOILLE

Kaikki päivä- ja iltasafarimme ovat räätälöitävissä. Kerro meille toiveesi, niin toteutamme mielenne mukaisen safarin lisäpalveluineen. Kelkkaretki yhdistettynä poro- tai huskysafariin, revontulisafari, illanvietto saunoen, lappilainen lounas kodassa vai päivällinen tasokkaassa ravintolassa?

Kysy meiltä - Tokka Safaris toteuttaa!

Luvattumaa chapel -4 (1280x853).jpg

ILLANVIETTO LUVATTUMAAN JÄÄGALLERIASSA

Lähtö sovittuna aikana noin klo 16-17. Safarin pituus on noin 30 km ja sen kesto on noin 3-4 tuntia, josta ajoa noin 1.5 tuntia.

Lähdemme liikkeelle Tokka Safarikselta Levikeskuksen kupeesta. Kierrämme Levitunturin ympäri ihaillen lumisia metsiä ja aukeita jänkiä. Noin tunnin ajomatkan jälkeen saavumme Luvattumaahan, jossa on mahdollista tutustua jäägalleriaan. Vaihdamme kelkkavarusteet omiin vaatteisiin, jotka Tokka järjestää paikalle. Tämän jälkeen vuorossa on herkullinen illallinen Lumottumaan ravintolassa. Illallisen jälkeen matkaamme takaisin Leville autokyydillä.

JMR_0450.jpg

Safari sisältää täydet ajovarusteet, ajo-opastuksen, kahdenistuttavat ja laadukkaat Lynx Xtrim 600 Ace kelkat ja polttoaineet, illallisen (sis. ruoka, alkoholiton ruokajuoma, leipä, kahvi/tee, jälkiruoka).

Kesto, reitti, aikataulu, ohjelma ja ruokailu ovat kaikki räätälöitävissä. Kysy myös tiimihengen nostatus aktiviteetteja!

Hinta: alk 159 € per hlö + alv 24%

Safarin minimiveloitus on neljältä hengeltä.

20180330_tokka_safaris-1100.jpg

HANHIPIRTIN LOUNASSAFARI

Lähtö sovittuna aikana noin klo 10.00 - 11.00.

Safarin pituus on noin 40 km ja sen kesto on noin 3-3.5 tuntia, josta ajoa noin 2 tuntia.

Lähdemme liikkeelle Tokka Safarikselta Levikeskuksen kupeesta. Noin tunnin ajon jälkeen yli jänkien ja läpi lumisten metsien saavumme Hanhipirtin erämaakämpälle, jossa nautimme maittavan keittolounaan. Ennen lounasta tai sen jälkeen on myös mahdollista järjestää tiimihengen nostatus aktiviteetteja tai kisailuja. Lounaan jälkeen lähdemme takaisin kohti Leviä, jonne ajamme vajaan tunnin.

Safari sisältää täydet ajovarusteet, ajo-opastuksen, kahden istuttavat ja laadukkaat Lynx Xtrim 600 Ace kelkat ja polttoaineet ja keittolounaan (sis. alkoholiton ruokajuoma, leipä, kahvi/tee).  

Kesto, reitti, aikataulu, ohjelma ja ruokailu ovat kaikki räätälöitävissä. Kysy myös tiimihengen nostatus aktiviteetteja.

Hinta: alk 117 € per hlö + alv 24%

Safarin minimiveloitus on neljältä hengeltä.

finland-2228158_1920.jpg

FLY IN -LENTOKENTTÄSAFARI

aeroplane-1839460_1920 copy.jpg

Lähtö sovittuna aikana aamu- tai iltapäivällä Kittilän lentokentältä.

Safarin pituus on noin 40 km ja sen kesto on noin 3-3.5 tuntia, josta ajoa noin 2 tuntia.

Puettuamme kelkkavarusteet päällemme, pidämme lyhyen safaribriiffauksen ja ajo-opastuksen. Noin tunnin ajomatkan jälkeen saavumme Hanhipirtin erämaakämpälle, jossa nautimme maittavan keittolounaan tai päivällisen. Ennen ruokailua tai sen jälkeen on myös mahdollista järjestää tiimihengen nostatus aktiviteetteja tai kisailuja. Ruokailun jälkeen lähdemme kohti Leviä, jonne ajamme vajaan tunnin.

Safari sisältää täydet ajovarusteet, ajo-opastuksen, kahden istuttavat ja laadukkaat Lynx Xtrim 600 Ace kelkat ja polttoaineet, ruokailu (sis. alkoholiton ruokajuoma, leipä, kahvi/tee)  

Kesto, reitti, aikataulu, ohjelma ja ruokailu ovat kaikki räätälöitävissä. Kysy myös tiimihengen nostatus aktiviteetteja!

Hinta: alk 139 € per hlö + alv 24%

Safarin minimiveloitus on neljältä hengeltä.


Varaus ja vuokraus 
+358 400 670 993 
info@tokkasafaris.fi

Avoinna talvisin joka päivä 9-17.

 
Nimi *
Nimi
Puhelinnumero
Puhelinnumero